Advertisement

Ταλιμπαν Καμπουλ - Olyvevnqymd0m / Κοσμοσ · ειδησεισ · ειδησεισ τωρα · cnn ειδησεισ · αφγανισταν · ταλιμπαν · μαχεσ · καμπουλ sponsored act for earth, το μεγάλο αφιέρωμα του cnn greece.

Ταλιμπαν Καμπουλ - Olyvevnqymd0m / Κοσμοσ · ειδησεισ · ειδησεισ τωρα · cnn ειδησεισ · αφγανισταν · ταλιμπαν · μαχεσ · καμπουλ sponsored act for earth, το μεγάλο αφιέρωμα του cnn greece.. Οι ταλιμπάν του αφγανιστάν έδωσαν σήμερα στην δημοσιότητα ένα βίντεο όπου εμφανίζονται δύο καθηγητές, ένας αυστραλός κι ένας αμερικανός, οι οποίοι απήχθησαν στις αρχές αυγούστου από την καμπούλ κι έκτοτε δεν. Ελέγχουν το μεγαλύτερο μέρος του βόρειου, του δυτικού και του νότιου τμήματος της χώρας. Στο άκουσμα της λέξης αφγανιστάν, κανείς σκέφτεται μια χώρα μέσα στη φτώχεια, χωρίς ελευθερία, με τις γυναίκες να φορούν μπούρκα και τους ταλιμπάν να αλωνίζουν στα εδάφη της. Οι δυναμεισ των ταλιμπαν μπηκαν στην πολη τησ καμπουλ ομωσ οπωσ αναφερει το πρακτορειο ειδησεων arab news οι ταλιμπαν δεν θα χρησιμοποιησουν τισ δυναμεισ τουσ για να καταλαβουν την πολη εδω και λιγα λεπτα εχει σταλθει. Idrees ali mohammad asif khan via ap μαχητές ταλιμπάν εγκατεστημένοι πλέον μέσα στην πόλη φαράχ, πρωτεύουσα της επαρχίας φαράχ.

Σε μια θλιβερή παραδοχή, ο εκπρόσωπος του πενταγώνου πριν από λίγα λεπτά, παραδέχθηκε ότι άνδρες των ειδικών δυνάμεων των ηνωμένων πολιτειών κατευθύνονται στην καμπούλ, ώστε να εξασφαλίσουν την ομαλή αποχώρηση των αμερικανών πολιτών που έχουν παραμείνει εκεί. Οι ταλιμπάν μπήκαν στην καμπούλ και άρχισαν τις φρικαλεότητες. Το μεγαλύτερο μέρος του βόρειου, του δυτικού και του νότιου τμήματος της χώρας έχει πλέον καταληφθεί από τους ταλιμπάν. Οι αφγανοί αντάρτες ταλιμπάν ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση αυτοκτονίας που είχε ως στόχο ένα εστιατόριο στην καμπούλ. Κι όμως, η χώρα της μέσης ανατολής δεν είχε.

Alcj7rrvniemqm
Alcj7rrvniemqm from cdn.cnngreece.gr
Οι ταλιμπάν είχαν σχεδόν φθάσει προ των πυλών της καμπούλ χθες παρασκευή, συνεχίζοντας την αδυσώπητη προέλασή τους στο αφγανιστάν, από Σε μια θλιβερή παραδοχή, ο εκπρόσωπος του πενταγώνου πριν από λίγα λεπτά, παραδέχθηκε ότι άνδρες των ειδικών δυνάμεων των ηνωμένων πολιτειών κατευθύνονται στην καμπούλ, ώστε να εξασφαλίσουν την ομαλή αποχώρηση των αμερικανών πολιτών που έχουν παραμείνει εκεί. Κι όμως, η χώρα της μέσης ανατολής δεν είχε. Οι αντάρτες κρατούν αιχμαλώτους τον κυβερνήτη και τον επικεφαλής της υπηρεσίας πληροφοριών της. Σκοτώνουν, ρημάζουν, κλέβουν, ξαναβάζουν την μπούρκα στις γυναίκες και ετοιμάζονται να βάλουν και πάλι το αφγανιστάν στην εποχή του μεσαίωνα. Το μεγαλύτερο μέρος του βόρειου, του δυτικού και του νότιου τμήματος της χώρας έχει πλέον καταληφθεί από τους ταλιμπάν. Τουλάχιστον 35 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 42 τραυματίστηκαν σε βομβιστική επίθεση, με αυτοκίνητο παγιδευμένο με εκρηκτικά κοντά στην οικία ενός πολιτικ Στο άκουσμα της λέξης αφγανιστάν, κανείς σκέφτεται μια χώρα μέσα στη φτώχεια, χωρίς ελευθερία, με τις γυναίκες να φορούν μπούρκα και τους ταλιμπάν να αλωνίζουν στα εδάφη της.

Οι ταλιμπάν είχαν σχεδόν φθάσει προ των πυλών της καμπούλ χθες παρασκευή, συνεχίζοντας την αδυσώπητη προέλασή τους στο αφγανιστάν, από

50χλμ μακρία από την πρωτεύουσα. Πανικό και τρόμο έσπειραν χθες στην καρδιά της καμπούλ ομάδες αυτοκτονίας των ταλιμπάν, οι οποίες πραγματοποίησαν σχεδόν ταυτόχρονες επιθέσεις σε διαφορετικά σημεία της αφγανικής πρωτεύουσας. Το μεγαλύτερο μέρος του βόρειου, του δυτικού και του νότιου τμήματος της χώρας έχει πλέον καταληφθεί από τους ταλιμπάν. Το μεγαλύτερο μέρος του βόρειου, του δυτικού και του νότιου τμήματος της χώρας έχει πλέον καταληφθεί από τους ταλιμπάν. Οι αντάρτες κρατούν αιχμαλώτους τον κυβερνήτη και τον επικεφαλής της υπηρεσίας πληροφοριών της. Οι ταλιμπάν μπήκαν στην καμπούλ και άρχισαν τις φρικαλεότητες. Οι ταλιμπάν είχαν σχεδόν φθάσει προ των πυλών της καμπούλ χθες παρασκευή, συνεχίζοντας την. Οι ταλιμπάν του αφγανιστάν έδωσαν σήμερα στην δημοσιότητα ένα βίντεο όπου εμφανίζονται δύο καθηγητές, ένας αυστραλός κι ένας αμερικανός, οι οποίοι απήχθησαν στις αρχές αυγούστου από την καμπούλ κι έκτοτε δεν. Οι ταλιμπάν είχαν σχεδόν φθάσει προ των πυλών της καμπούλ χθες παρασκευή, συνεχίζοντας την αδυσώπητη προέλασή τους στο αφγανιστάν, από Κοσμοσ · ειδησεισ · ειδησεισ τωρα · cnn ειδησεισ · αφγανισταν · ταλιμπαν · μαχεσ · καμπουλ sponsored act for earth, το μεγάλο αφιέρωμα του cnn greece. 15 αυγούστου 2021 παναγια σουμελα h καμπουλ στουσ ταλιμπαν δεκαπενταύγουστος 1993: Στο άκουσμα της λέξης αφγανιστάν, κανείς σκέφτεται μια χώρα μέσα στη φτώχεια, χωρίς ελευθερία, με τις γυναίκες να φορούν μπούρκα και τους ταλιμπάν να αλωνίζουν στα εδάφη της. Σκοτώνουν, ρημάζουν, κλέβουν, ξαναβάζουν την μπούρκα στις γυναίκες και ετοιμάζονται να βάλουν και πάλι το αφγανιστάν στην εποχή του μεσαίωνα.

Κυριακή, 15 αυγούστου 2021, 19:07 χάος στο αφγανιστάν, με τους ταλιμπάν πλέον να κυριεύουν ουσιαστικά τη χώρα, αφού αυτές τις ώρες καταλαμβάνουν την πρωτεύουσα καμπού… Στο άκουσμα της λέξης αφγανιστάν, κανείς σκέφτεται μια χώρα μέσα στη φτώχεια, χωρίς ελευθερία, με τις γυναίκες να φορούν μπούρκα και τους ταλιμπάν να αλωνίζουν στα εδάφη της. Σάββατο, 14 αυγούστου 2021, 11:52 οι ταλιμπάν είχαν σχεδόν φθάσει προ των πυλών της καμπούλ χθες παρασκευή, συνεχίζοντας την αδυσώπητη προέλασή τους στο αφγανιστάν, από όπου πολλές χώρες. Κοσμοσ · ειδησεισ · ειδησεισ τωρα · cnn ειδησεισ · αφγανισταν · ταλιμπαν · μαχεσ · καμπουλ sponsored act for earth, το μεγάλο αφιέρωμα του cnn greece. Σκοτώνουν, ρημάζουν, κλέβουν, ξαναβάζουν την μπούρκα στις γυναίκες και ετοιμάζονται να βάλουν και πάλι το αφγανιστάν στην εποχή του μεσαίωνα.

Fikbp7quoaavgm
Fikbp7quoaavgm from mk0ygeiapress0fa4t59.kinstacdn.com
Ελέγχουν το μεγαλύτερο μέρος του βόρειου, του δυτικού και του νότιου τμήματος της χώρας. Το μεγαλύτερο μέρος του βόρειου, του δυτικού και του νότιου τμήματος της χώρας έχει πλέον καταληφθεί από τους ταλιμπάν. Οι ταλιμπάν είχαν σχεδόν φθάσει προ των πυλών της καμπούλ χθες παρασκευή, συνεχίζοντας την αδυσώπητη προέλασή τους στο αφγανιστάν, από όπου πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων των ηπα. Idrees ali mohammad asif khan via ap μαχητές ταλιμπάν εγκατεστημένοι πλέον μέσα στην πόλη φαράχ, πρωτεύουσα της επαρχίας φαράχ. Σε μια θλιβερή παραδοχή, ο εκπρόσωπος του πενταγώνου πριν από λίγα λεπτά, παραδέχθηκε ότι άνδρες των ειδικών δυνάμεων των ηνωμένων πολιτειών κατευθύνονται στην καμπούλ, ώστε να εξασφαλίσουν την ομαλή αποχώρηση των αμερικανών πολιτών που έχουν παραμείνει εκεί. Οι ταλιμπάν μπήκαν στην καμπούλ και άρχισαν τις φρικαλεότητες. Οι ταλιμπάν είχαν σχεδόν φθάσει προ των πυλών της καμπούλ χθες παρασκευή, συνεχίζοντας την. Πλησιάζουν στην καμπούλ οι ταλιμπάν.

Ελέγχουν το μεγαλύτερο μέρος του βόρειου, του δυτικού και του νότιου τμήματος της χώρας.

Το μεγαλύτερο μέρος του βόρειου, του δυτικού και του νότιου τμήματος της χώρας έχει πλέον καταληφθεί από τους ταλιμπάν. Οι αντάρτες κρατούν αιχμαλώτους τον κυβερνήτη και τον επικεφαλής της υπηρεσίας πληροφοριών της. Το μεγαλύτερο μέρος του βόρειου, του δυτικού και του νότιου τμήματος της χώρας έχει πλέον καταληφθεί από τους ταλιμπάν. Οι ταλιμπάν μπήκαν στην καμπούλ και άρχισαν τις φρικαλεότητες. Πλησιάζουν στην καμπούλ οι ταλιμπάν. Θέμα ημερών εκτιμούν αναλυτές πως είναι οι δυνάμεις των. 50χλμ μακρία από την πρωτεύουσα. Η επέλαση των ταλιμπάν συνεχίζεται. Κυριακή, 15 αυγούστου 2021, 19:07 χάος στο αφγανιστάν, με τους ταλιμπάν πλέον να κυριεύουν ουσιαστικά τη χώρα, αφού αυτές τις ώρες καταλαμβάνουν την πρωτεύουσα καμπού… Οι ταλιμπάν «πλησιάζουν» την καμπούλ. Ελέγχουν το μεγαλύτερο μέρος του βόρειου, του δυτικού και του νότιου τμήματος της χώρας. Οι ταλιμπάν είχαν σχεδόν φθάσει προ των πυλών της καμπούλ χθες παρασκευή, συνεχίζοντας την αδυσώπητη προέλασή τους στο αφγανιστάν, από Idrees ali mohammad asif khan via ap μαχητές ταλιμπάν εγκατεστημένοι πλέον μέσα στην πόλη φαράχ, πρωτεύουσα της επαρχίας φαράχ.

15 αυγούστου 2021 παναγια σουμελα h καμπουλ στουσ ταλιμπαν δεκαπενταύγουστος 1993: 50χλμ μακρία από την πρωτεύουσα. Η ευρωπη σφραγισε τα συνορα τησ, εχει τη χωρα μασ για.χαβουζα! Το μεγαλύτερο μέρος του βόρειου, του δυτικού και του νότιου τμήματος της χώρας έχει πλέον καταληφθεί από τους ταλιμπάν. Σάββατο, 14 αυγούστου 2021, 11:52 οι ταλιμπάν είχαν σχεδόν φθάσει προ των πυλών της καμπούλ χθες παρασκευή, συνεχίζοντας την αδυσώπητη προέλασή τους στο αφγανιστάν, από όπου πολλές χώρες.

Kwncvht16qwxxm
Kwncvht16qwxxm from www.kathimerini.gr
Οι δυναμεισ των ταλιμπαν μπηκαν στην πολη τησ καμπουλ ομωσ οπωσ αναφερει το πρακτορειο ειδησεων arab news οι ταλιμπαν δεν θα χρησιμοποιησουν τισ δυναμεισ τουσ για να καταλαβουν την πολη εδω και λιγα λεπτα εχει σταλθει. Κοσμοσ · ειδησεισ · ειδησεισ τωρα · cnn ειδησεισ · αφγανισταν · ταλιμπαν · μαχεσ · καμπουλ sponsored act for earth, το μεγάλο αφιέρωμα του cnn greece. Σάββατο, 14 αυγούστου 2021, 11:52 οι ταλιμπάν είχαν σχεδόν φθάσει προ των πυλών της καμπούλ χθες παρασκευή, συνεχίζοντας την αδυσώπητη προέλασή τους στο αφγανιστάν, από όπου πολλές χώρες. 50χλμ μακρία από την πρωτεύουσα. Τουλάχιστον 35 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 42 τραυματίστηκαν σε βομβιστική επίθεση, με αυτοκίνητο παγιδευμένο με εκρηκτικά κοντά στην οικία ενός πολιτικ Οι ταλιμπάν έφτασαν στην πρωτεύουσα καμπούλ. 15 αυγούστου 2021 παναγια σουμελα h καμπουλ στουσ ταλιμπαν δεκαπενταύγουστος 1993: Οι ταλιμπάν είχαν σχεδόν φθάσει προ των πυλών της καμπούλ χθες παρασκευή, συνεχίζοντας την.

Οι αφγανοί αντάρτες ταλιμπάν ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση αυτοκτονίας που είχε ως στόχο ένα εστιατόριο στην καμπούλ.

Σε μια θλιβερή παραδοχή, ο εκπρόσωπος του πενταγώνου πριν από λίγα λεπτά, παραδέχθηκε ότι άνδρες των ειδικών δυνάμεων των ηνωμένων πολιτειών κατευθύνονται στην καμπούλ, ώστε να εξασφαλίσουν την ομαλή αποχώρηση των αμερικανών πολιτών που έχουν παραμείνει εκεί. Οι ταλιμπάν είχαν σχεδόν φθάσει προ των πυλών της καμπούλ χθες παρασκευή, συνεχίζοντας την αδυσώπητη προέλασή τους στο αφγανιστάν, από όπου πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων των ηπα. Στο άκουσμα της λέξης αφγανιστάν, κανείς σκέφτεται μια χώρα μέσα στη φτώχεια, χωρίς ελευθερία, με τις γυναίκες να φορούν μπούρκα και τους ταλιμπάν να αλωνίζουν στα εδάφη της. Οι ταλιμπάν πλησιάζουν την καμπούλ, δυτικά κράτη απομακρύνουν τους διπλωμάτες τους. Κι όμως, η χώρα της μέσης ανατολής δεν είχε. Πλησιάζουν στην καμπούλ οι ταλιμπάν. Θέμα ημερών εκτιμούν αναλυτές πως είναι οι δυνάμεις των. Idrees ali mohammad asif khan via ap μαχητές ταλιμπάν εγκατεστημένοι πλέον μέσα στην πόλη φαράχ, πρωτεύουσα της επαρχίας φαράχ. Τουλάχιστον 35 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 42 τραυματίστηκαν σε βομβιστική επίθεση, με αυτοκίνητο παγιδευμένο με εκρηκτικά κοντά στην οικία ενός πολιτικ Η επέλαση των ταλιμπάν συνεχίζεται. Το μεγαλύτερο μέρος του βόρειου, του δυτικού και του νότιου τμήματος της χώρας έχει πλέον καταληφθεί από τους ταλιμπάν. 50χλμ μακρία από την πρωτεύουσα. Σάββατο, 14 αυγούστου 2021, 11:52 οι ταλιμπάν είχαν σχεδόν φθάσει προ των πυλών της καμπούλ χθες παρασκευή, συνεχίζοντας την αδυσώπητη προέλασή τους στο αφγανιστάν, από όπου πολλές χώρες.

Posting Komentar

0 Komentar