Advertisement

Vriendin Van Lil Kleine / 'Amsterdamse rapper Lil' Kleine in cel op Ibiza na ruzie ... / Straffen liggen tussen zes maanden en twee jaar.

Vriendin Van Lil Kleine / 'Amsterdamse rapper Lil' Kleine in cel op Ibiza na ruzie ... / Straffen liggen tussen zes maanden en twee jaar.. De rechter liet kleine vrij, maar zal vermoedelijk wel overgaan tot vervolging. Als dat waar is, dan krijgt nederland in de toekomst nog veel vaker te maken met. De aanhouding van lil' kleine zou zondagochtend rond 03.00 uur zijn geweest. Jamie en lil'kleine plaatsten gisteren allebei deze preview op instagram: De rapper heeft dit heugelijke babynieuws zelf onthuld tijdens een optreden.

De amsterdamse rapper scoort hit na hit, is coach bij the voice en lanceert nu ook een eigen herenkledinglijn. Als dat waar is, dan krijgt nederland in de toekomst nog veel vaker te maken met. Lil' kleine (26) en jaimie (31) hebben zo'n vijf jaar een relatie en kennen elkaar al ongeveer twaalf jaar. De advocaat van lil' kleine in nederland, nienke hoogervorst, zegt geen verder commentaar te willen geven. Wat de reden is dat de rapper is gearresteerd, is nog niet bekend.

Lil' Kleine: van drank en drugs naar één, twee, drie, vier ...
Lil' Kleine: van drank en drugs naar één, twee, drie, vier ... from images0.persgroep.net
Het is zijn allergrootste droom om oud met haar te worden, heeft lil' kleine ooit gezegd. Dat laat het stel vanuit een resort in dubai weten, waar ze sinds vorige maand vastzitten. Iedereen weet dat lil' kleine na de relatie met monica geuze nu al een tijd met jaimie vaes samen is. Maandenlang waren fans in afwachting van dit grote nieuws en nu is het eindelijk tijd voor beschuit met blauwe muisjes voor het stel! We hebben hieronder een foto van het gezin gevonden. Lil' kleine en vriendin hebben een nieuwe tattoo. De nederlandse rapper lil' kleine heeft afgelopen nacht in een spaanse cel doorgebracht. Als dat waar is, dan krijgt nederland in de toekomst nog veel vaker te maken met.

Nu hebben we een filmpje gevonden van ongeveer zes jaar geleden.

Als dat waar is, dan krijgt nederland in de toekomst nog veel vaker te maken met. Vriendin lil kleine, alsof ze nooit bevallen is! Straffen liggen tussen zes maanden en twee jaar. Dat betekent dat justitie de aangifte verder onderzoekt. De aanhouding van lil' kleine zou zondagochtend rond 03.00 uur zijn geweest. Rapper lil kleine is maandag vrijgelaten op ibiza, waar hij met zijn partner jaimie vaes verbleef. De advocaat van lil' kleine in nederland, nienke hoogervorst, zegt geen verder commentaar te willen geven. Daarin kunnen we zien hoe jaimie er voor alle ingrepen uit zag… Jaimie geniet momenteel van een heerlijk vakantie met haar kleine mannetje en deelt dit. Lil' kleine (26) is zaterdagnacht gearresteerd door de spaanse politie na een openingsfeest van hotel oku in san antonio, ibiza. Lil' kleine (26) en jaimie (31) hebben zo'n vijf jaar een relatie en kennen elkaar al ongeveer twaalf jaar. Ze zijn onlangs terug gekomen uit dubai waar ze zo'n 2 maanden hebben. Wat de reden is dat de rapper is gearresteerd, is nog niet bekend.

Rapper lil kleine is zaterdagnacht na een openingsfeest van hotel oku in san antonio, ibiza gearresteerd door de spaanse politie. Maandenlang waren fans in afwachting van dit grote nieuws en nu is het eindelijk tijd voor beschuit met blauwe muisjes voor het stel! Rapper lil kleine is maandag vrijgelaten op ibiza, waar hij met zijn partner jaimie vaes verbleef. Vriendin lil kleine, alsof ze nooit bevallen is! Toen nog met de gedachte van een onbezorgde vakantie te genieten.

Jaimie Vaes (vriendin Lil Kleine) helemaal met de grond ...
Jaimie Vaes (vriendin Lil Kleine) helemaal met de grond ... from mediawik.com
Dat laat het stel vanuit een resort in dubai weten, waar ze sinds vorige maand vastzitten. Iedereen weet dat lil' kleine na de relatie met monica geuze nu al een tijd met jaimie vaes samen is. Dat meldt zijn advocaat nienke hoogervorst. Nu hebben we een filmpje gevonden van ongeveer zes jaar geleden. Lil' kleine, een van de ambassadeurs van het amsterdamse winterparadijs, kijkt uit naar kerst! Ze zijn verloofd en hebben samen zoontje lío zion. Volgens getuigen zou de artiest zijn vriendin jaimie vaes hebben mishandeld in een suite van het gloednieuwe oku hotel. Jamie heeft een killerbody waar je u tegen zegt!

Lil kleine aan het zonnen tijdens zijn vakantie.

Jaimie en lil' kleine verwachten hun eerste kindje. Rapper lil kleine is maandag vrijgelaten op ibiza, waar hij met zijn partner jaimie vaes verbleef. Lil kleine en zijn vriendin jaimie vaes zijn nu al bijna een jaar land trotse ouder van hun zoontje lio zion. We hebben hieronder een foto van het gezin gevonden. Jaimie ken je misschien niet maar is nogal een opvallende verschijning. De nederlandse rapper lil' kleine heeft afgelopen nacht in een spaanse cel doorgebracht. Jamie heeft een killerbody waar je u tegen zegt! Lil kleine vriendin is afgelopen juni eindelijk bevallen van een zoontje. Het is zijn allergrootste droom om oud met haar te worden, heeft lil' kleine ooit gezegd. Ben je iets jonger dan ken je hem wellicht wel onder zijn artiestennaam lil' kleine. Na een bevalling kan het een behoorlijke klus zijn om. Bij de foto schrijft jamie dat ze erg excited is voor het september issue en dat begrijpen wij volkomen, want hoe gaaf is deze foto?! De aanhouding van lil' kleine zou zondagochtend rond 03.00 uur zijn geweest.

Lil' kleine (26) en jaimie (31) hebben zo'n vijf jaar een relatie en kennen elkaar al ongeveer twaalf jaar. Daarin kunnen we zien hoe jaimie er voor alle ingrepen uit zag… Rapper lil kleine is zaterdagnacht na een openingsfeest van hotel oku in san antonio, ibiza gearresteerd door de spaanse politie. Het is zijn allergrootste droom om oud met haar te worden, heeft lil' kleine ooit gezegd. Hieronder zie je enkele gegevens en mooie foto's van zijn vriendin.

Lil' Kleine: van drank en drugs naar één, twee, drie, vier ...
Lil' Kleine: van drank en drugs naar één, twee, drie, vier ... from images0.persgroep.net
Volgens getuigen zou de artiest zijn vriendin jaimie vaes hebben mishandeld in een suite van het gloednieuwe oku hotel. De ene was een zwart scherm met de tekst 'done', de andere een foto met zijn vriendin. Straffen liggen tussen zes maanden en twee jaar. Volgens ooggetuigen kwam de vriendin van de rapper, jaimie vaes, onder het bloed het. Jaimie geniet momenteel van een heerlijk vakantie met haar kleine mannetje en deelt dit. Lil kleine vriendin is afgelopen juni eindelijk bevallen van een zoontje. Bij de foto schrijft jamie dat ze erg excited is voor het september issue en dat begrijpen wij volkomen, want hoe gaaf is deze foto?! Rechter seponeert de zaak tegen rapper lil' kleine voor dit moment.

Als dat waar is, dan krijgt nederland in de toekomst nog veel vaker te maken met.

De nederlandse rapper lil' kleine is in de nacht van zaterdag op zondag na een openingsfeest van hotel oku in san antonio op ibiza gearresteerd door de spaanse politie. De ene was een zwart scherm met de tekst 'done', de andere een foto met zijn vriendin. Vergeet ons niet te laten weten wat je van lil kleine vriendin vindt door haar een cijfer te geven en een reactie achter te laten. Zijn vriendin jaimie vaes had aangifte tegen hem gedaan, omdat ze in de nacht van zaterdag op zondag op ibiza door hem zou zijn geslagen. Ben je iets jonger dan ken je hem wellicht wel onder zijn artiestennaam lil' kleine. Lil kleine vriendin is afgelopen juni eindelijk bevallen van een zoontje. Maar toch lijkt het de brunette goed te lukken. Hij bracht de nacht in de cel door en verscheen maandagochtend voor. En nog wat foto's van zijn zus waar hij ook een goede band mee zou hebben! Altijd al willen weten die de vriendin van lil kleine is? Lil kleine heeft de nacht in de cel doorgebracht op het politiebureau in ibiza stad. Jaimie ken je misschien niet maar is nogal een opvallende verschijning. Met een beetje behulp van een paar ingrepen dan!

We hebben hieronder een foto van het gezin gevonden lil kleine vriendin. Ze zijn verloofd en hebben samen zoontje lío zion.

Posting Komentar

0 Komentar